Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Han og kona har ikke hatt et liv sammen på lenge

Yonni Barrios sin fetter i Norge synes det er leit at utroskapet er blitt en verdensnyhet.

MØTT AV KJÆRESTEN:  Yonni Barrios ble møtt av elskerinna Susana Valenzuel da han i kveld endelig kom opp fra den sammenraste gruva. Hans norske fetter forteller at Barrios ikke har bodd sammen med kona på flere år. Foto: AFP
MØTT AV KJÆRESTEN: Yonni Barrios ble møtt av elskerinna Susana Valenzuel da han i kveld endelig kom opp fra den sammenraste gruva. Hans norske fetter forteller at Barrios ikke har bodd sammen med kona på flere år. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): - Jeg er kjempelettet for at Yonni er kommet opp av gruven. Men vi i familien har hele tiden trodd at han ville greie seg, sier Humberto Flores Barrios (35) til NRK.

Han er fetter Yonni Barrios (50) som den siste tiden har vært en av de mest omtalte gruvearbeiderne i Chile. Humberto Flores Barrios har i mange år bodd i Norge og er bosatt på Sørlandet.

I kveld fulgte han med da Yonni Barros ble reddet opp etter 69 dager under jorda.

Det er trekantdramaet rundt fetteren som har fått de største overskriftene. Familien synes det er leit, forteller han til NRK.

- Men slik er det i Chile. Det er vanskelig å skille seg. Fattige mennesker som gruvearbeidere har ikke råd til å skille seg heller. og det er ikke uvanlig med elskerinner, forteller Umberto Flores Barrios.

Han var ikke i tvil om at fetteren kom til å velge elskerinna.

- Han og kona har ikke hatt et liv sammen på lenge, forteller han.

Kona holdt seg hjemme da ektemannen ble heist opp i kveld selv om det to i alle fall på papiret har vært gift i 28 år.
Det var elskerinna Susana Valenzuela som møtte ham med klem og kyss.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!