- Han pleier alltid å komme inn til oss når han våkner

Men i morges valgte Adrian (1) vinduet og raskeste vei til lekeplassen - åtte meter under.

BARE NOE RISP: Adrian (1) som hoppet fra tredje etasje i Bergen i morges. Far Kenneth Ringdal og mor Yasmin Marthinussen er lykkelige over at det endte vell. Foto: Leif Stang/Dagbladet
BARE NOE RISP: Adrian (1) som hoppet fra tredje etasje i Bergen i morges. Far Kenneth Ringdal og mor Yasmin Marthinussen er lykkelige over at det endte vell. Foto: Leif Stang/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| BERGEN (Dagbladet): En ett år gammel gutt kom uskadd fra det som trolig var et fall på sju-åtte meter fra en boligblokk i Bergen søndag.

- Fikk sjokk - Vi fikk sjokk, og har ikke kommet over det ennå. Heldigvis gikk det bra. Han har ingen brudd eller andre skader, sier mor Yasmin Marthinussen.

Adrian hadde klart å åpne vinduet og trekke det innover før han smøg seg ut og hoppet. Det skal han ikke klare å gjøre flere ganger. Faren har allerede sikret alle vinduer og dører etter den dramatiske hendelsen.

- Han pleier alltid å komme inn til oss når han våkner om morgenen, men det gjorde han ikke denne gangen. Vi mener vi skal være trygge nå for at han ikke tar flere lufteturer, sier foreldrene.

- Noen rispGuttungen kom trolig fra det med helsa i behold, han ligger fremdeles til overervåkning på sykehus.

 - Noen risp, men ellers frisk og rask, sier politiet, som fikk melding om ulykken, som skjedde i bydelen Slettebakken i Bergen, klokken 10.53 søndag.

- Naboer så en gutt som trasket over gressplenen mot lekeplassen. De tok ham med opp til foreldrene, som sist hadde sett ettåringen på soverommet. Og den eneste veien derfra og ut er gjennom vinduet, sier operasjonsleder Ole Geir Magnusen i Hordaland politidistrikt til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer