Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Han pleier alltid å komme inn til oss når han våkner

Men i morges valgte Adrian (1) vinduet og raskeste vei til lekeplassen - åtte meter under.

BARE NOE RISP: Adrian (1) som hoppet fra tredje etasje i Bergen i morges. Far Kenneth Ringdal og mor Yasmin Marthinussen er lykkelige over at det endte vell. Foto: Leif Stang/Dagbladet
BARE NOE RISP: Adrian (1) som hoppet fra tredje etasje i Bergen i morges. Far Kenneth Ringdal og mor Yasmin Marthinussen er lykkelige over at det endte vell. Foto: Leif Stang/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| BERGEN (Dagbladet): En ett år gammel gutt kom uskadd fra det som trolig var et fall på sju-åtte meter fra en boligblokk i Bergen søndag.

- Fikk sjokk
- Vi fikk sjokk, og har ikke kommet over det ennå. Heldigvis gikk det bra. Han har ingen brudd eller andre skader, sier mor Yasmin Marthinussen.

Adrian hadde klart å åpne vinduet og trekke det innover før han smøg seg ut og hoppet. Det skal han ikke klare å gjøre flere ganger. Faren har allerede sikret alle vinduer og dører etter den dramatiske hendelsen.

- Han pleier alltid å komme inn til oss når han våkner om morgenen, men det gjorde han ikke denne gangen. Vi mener vi skal være trygge nå for at han ikke tar flere lufteturer, sier foreldrene.

- Noen risp
Guttungen kom trolig fra det med helsa i behold, han ligger fremdeles til overervåkning på sykehus.

 - Noen risp, men ellers frisk og rask, sier politiet, som fikk melding om ulykken, som skjedde i bydelen Slettebakken i Bergen, klokken 10.53 søndag.

ÅTTE METER NED: Fra vinduet i øverste etasje falt Adrian ned i hekken. Foto: Leif Stang/Dagbladet
ÅTTE METER NED: Fra vinduet i øverste etasje falt Adrian ned i hekken. Foto: Leif Stang/Dagbladet Vis mer

- Naboer så en gutt som trasket over gressplenen mot lekeplassen. De tok ham med opp til foreldrene, som sist hadde sett ettåringen på soverommet. Og den eneste veien derfra og ut er gjennom vinduet, sier operasjonsleder Ole Geir Magnusen i Hordaland politidistrikt til NTB.

Traff trolig busker
Ifølge NRK skal det ikke ha vært vitner til selve fallet, som skjedde fra sju-åtte meters høyde i tredje etasje i en boligblokk. Ettåringen fikk ingen varige mén etter hendelsen.

- Han hadde noen risp i ansiktet, noe som kan tyde på at han landet i noen busker. Han er nå undersøkt av kirurg ved Haukeland, men de fant ingen bruddskader eller noe annet. Han er frisk og rask, men blir liggende til observasjon en stund, sier Magnusen.

I GOD BEHOLD: Adrian (1)
I GOD BEHOLD: Adrian (1) Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media