- Han rettet pistolen mot halsen min og ba om bilnøkkelen

Stor politiaksjon etter væpnet raner i Fetsund.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FETSUND/OSLO (Dagbladet): En væpnet mann forsøkte å rane til seg fluktbiler etter et væpnet ran av Trøgstad sparebank i Fetsund i formiddag.

Dagbladet har snakket med flere som ble vitner til den dramatiske hendelsen.

- Etter at han ranet banken kom han til vår pizzabutikk, og ville ha tak i en bil. Han hadde pistol og pekte den mot sjefen min, sier en ansatt ved en pizzabutikk i Fetsund til Dagbladet.

- Sjefen min sa at han ikke hadde nøkkelen i lomma, og så gikk han videre til et treningssenter der han pekte pistolen mot en annen mann og ba han kjøre avgårde med ham, sier han videre.

KONTROLLERER BILER: Politiet kontrollerer biler på vei ut fra Fetsund. Foto: Trym Mogen/Dagbladet
KONTROLLERER BILER: Politiet kontrollerer biler på vei ut fra Fetsund. Foto: Trym Mogen/Dagbladet Vis mer

Innehaveren av pizzabutikken, Kefreesuaran Nanes, forteller at han opplevde det hele som svært dramatisk.

- Han tok pistolen mot halsen min, og ba om nøkkelen til bilen vi kjører ut pizza med. Jeg sa at jeg ikke hadde nøkkelen i lomma, og sa den var i bilen. Så løp han ut i gata og pekte pistolen mot en mann ved treningsstudioet like ved, sier han til Dagbladet.

- Det var veldig skremmende, og jeg har aldri vært borti liknende. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, sier han videre.

Politiet jakter nå etter en eller flere gjerningsmenn. Mannen som ranet banken skal ha fått med seg et beløp fra banken, men beløpet er foreløpig ukjent for politiet.

TIPS DAGBLADET | HAR DU BILDER FRA HENDELSEN?

• Har du bilder eller video av hendelsen? Send til Dagbladet via MMS til 2400 eller e-post 2400@db.no.
• Har du tips eller opplysninger i saken? Ring Dagbladet på 2400 0000 eller send SMS til 2400.

- Vi er ikke sikre på om det er samme gjerningsmann som har gjort alt dette, men det er mye som tyder på det. Vi har også fått tips fra flere vitner om det er mer enn én gjerningsmann inne i bildet, sier operasjonsleder Bjørn Jahr ved Romerike politidistrikt til Dagbladet.

• Saken oppdateres.

JAKTER RANER: Politiet jakter etter en væpnet mann som har ranet Trøgstad sparebank i Fetsund i Akershus i dag. Her  har politiet på Romerike satt opp sperringer i området.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
JAKTER RANER: Politiet jakter etter en væpnet mann som har ranet Trøgstad sparebank i Fetsund i Akershus i dag. Her har politiet på Romerike satt opp sperringer i området. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer