- Han rev meg i filler og gnagde på ansiktet mitt

Ronald Poppo (65) forteller om dagen han ble angrepet av en naken mann i Miami.

SPISTE AV PERSON: Den nakne mannen nektet å stoppe da politiet advarte ham og begynte å skyte.  Hendelsen skjedde rett ved siden av bygningen avisa The Miami Herald holder til, og bildet er hentet fra deres overvåkningsvideo. Skjermdump: Miamiherald.com
SPISTE AV PERSON: Den nakne mannen nektet å stoppe da politiet advarte ham og begynte å skyte. Hendelsen skjedde rett ved siden av bygningen avisa The Miami Herald holder til, og bildet er hentet fra deres overvåkningsvideo. Skjermdump: Miamiherald.com Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I slutten av mai i Miami skjedde det morbide angrepet som har sjokkert verden. Videobildene fra et overvåkningskamera viser to avkledde menn, der den ene ligger og gnager på ansiktet til den andre. Offeret er den hjemløse mannen Ronald Poppo (65).

Politiet skjøt flere skudd mot Rudy Eugene, som angrep, da han ikke viste tegn til å avslutte angrepet da politiet var på stedet. Eugene døde av skuddskadene.

- Var først hyggelig I et opptak av et avhør med etterforskere forteller Poppo at mannen kom bort til han, og at han først virket vennlig. Men så forandret det seg, Eugene ble av en eller annen grunn sint. Poppo oppfattet det som at sinne kom av noe som hadde skjedd på Miami Beach, hvor tusenvis festet gjennom den helga, skriver nyhetsbyrået AP.

- En stund var han hyggelig, men så ble han oppskjørtet. Han husket sikkert noe som skjedde på stranda, sa Poppo til etterforskerne under avhøret den 19. juli, som først ble publisert av WFOR-TV, en lokal nyhetskanal.

Poppo forteller at Eugene gikk berserk og angrep han med bare hender, og ropte at de begge skulle dø.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer