PÅGREPET: Den 18 år gamle mannen er nå i politiets varetekt etter innrømmelsene han kom med til sin egen mor. Foto: Riverside Police
PÅGREPET: Den 18 år gamle mannen er nå i politiets varetekt etter innrømmelsene han kom med til sin egen mor. Foto: Riverside PoliceVis mer

Han ringte moren sin, og kom med en grufull avsløring. Det var bare toppen av isfjellet

- Fortalte hva han nettopp hadde gjort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En amerikansk kvinne fikk natten den 1. desember en telefon fra sin 18 år gamle sønn, og det han da fortalte henne var så alvorlig at hun med en gang tok affære.

Han fortalte henne at han hadde misbrukt to gutter på henholdsvis fire og åtte år seksuelt, og moren reiste umiddelbart til motellet hvor 18-åringen sa han oppholdt seg. Det skriver LA Times.

Men omfanget skulle vise seg å være langt mer alvorlig enn sønnen hennes først hadde gitt uttrykk for. Det oppdaget hun etter at hun hadde kjørt ham til politistasjonen.

Skal ha begynt for åtte år siden

Under avhørene med politiet innrømmet nemlig 18-åringen at han har forgrepet seg på så mange som 50 barn, og at misbruket skal ha startet allerede for åtte år siden. Den gang var han selv bare ti år gammel.

Han fortalte også hvordan han hadde blitt god venn med de to mindreårige guttene, og opparbeidet seg tillit hos foreldrene deres. Derfor fikk de to lov til å komme på motellrommet hans for å leke.

Hans hensikter var derimot noe helt annet, og overfor politiet skal 18-åringen ha forklart at han tvang barna til å utføre oralsex på ham.

- Et par timer senere ringte den mistenkte til sin egen mor, og fortalte hva han nettopp hadde gjort, sier Ryan Railsback, talsmann for Riverside-politiet.

Etterforsker omfanget

Det er nå startet en omfattende etterforskning for å finne ut av omfanget rundt de omfattende påstandene, og politiet oppfordrer andre eventuelle ofre om å ta kontakt med dem.

De to unge guttene er nå tatt hånd om av barnevernet.

Nyhetsbyrået Associated Press har foreløpig ikke lykkes med å komme i kontakt med mannens forsvarer.

Det er ventet at 18-åringen blir framstilt for retten i dag onsdag.