Skuespiller tiltalt

- Han sa: «Fjern deg. Du skal ikke blø ned sofaen min»

Ekskjæreste av tiltalt skuespiller forteller om rystende vold i retten.

OMFATTENDE TILTALE: Skuespilleren i 20-åra må svare for en omfattende tiltale der flere av punktene gir seks års fengsel. Illustrasjon: Fedor Sapegin
OMFATTENDE TILTALE: Skuespilleren i 20-åra må svare for en omfattende tiltale der flere av punktene gir seks års fengsel. Illustrasjon: Fedor Sapegin Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Jeg kom til meg selv på golvet. Det var masse blod oppetter veggen, og jeg trodde han hadde knust ansiktet mitt. «Hvor kommer alt blodet fra?» tenkte jeg. Så kom jeg meg på beina og satte meg på sofaen. Han var helt kald og sa: «Fjern deg. Du skal ikke blø ned sofaen min.»

Dratt etter håret

En kvinne i 40-åra sitter i vitneboksen i Oslo tingrett og forteller en rystende historie om hvordan hun skal ha blitt utsatt for grov vold fra sin ekskjæreste - en skuespiller i 20-åra - natt til 8. september i fjor.

- Han la meg i bakken og dro meg langs bakken etter håret, kanskje ti-tolv meter, sier kvinnen og forteller at hun mistet store mengder hår og fikk ei stor flenge i hodebunnen, som måtte sys.

Volden mot kvinnen er ett av mange forhold skuespilleren er tiltalt for - han må seinere i uka svare for blant annet hallikvirksomhet, vold og trusler mot en tidligere topptrener i fotball, og besittelse av materiale som seksualiserer barn.

Skuespilleren nekter straffskyld for alle hovedpunktene i tiltalen, og mener at volden han utførte mot kvinnen, kan ha dreid seg om nødverge. Han gikk umiddelbart etter hendelsen til motanmeldelse mot kvinnen for kroppskrenkelse, men hans sak ble etter hvert henlagt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer