Han satte seg ved siden av en fremmed på flyet. Viste seg å være dobbeltgjengeren

Fikk seg en stor overraskelse.

IKKE FAMILIELIKHET: Robert Stirling og Neil Douglas, som aldri har møtt hverandre før og ikke er i familie, synes helt tydelig det var en festlig opplevelse å møte hverandre. Foto: Lee Beattie
IKKE FAMILIELIKHET: Robert Stirling og Neil Douglas, som aldri har møtt hverandre før og ikke er i familie, synes helt tydelig det var en festlig opplevelse å møte hverandre. Foto: Lee Beattie Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Et bilde av to svært glade menn går nå sin seiersgang på sosiale medier. Britiske Robert Stirling (35) og den irske fotografen Neil Douglas (32) skal ha møtt hverandre ved en tilfeldighet på den samme Ryanair-flyvningen fra Stansted til Galaway for få dager siden.

Douglas skal ha bedt Stirling om å flytte seg, men da Stirling så opp, oppdaget Douglas likheten med én gang. De tok et bilde sammen, og la det ut på Twitter.

Da bildet ble delt av direktøren for Wire Media, Lee Beattie, ble det raskt spredt til resten av verden. Beattie, som kjenner mannen som er til venstre på bildet, skriver på Twitter om hvordan hun reagerte da hun så bildet.

- Jeg kan ikke slutte å se på det. Det er samme mann, skriver hun.

Den utrolig historien er omtalt i flere medier, blant annet The Telegraph.

En tredje dobbeltgjenger Det tok ikke lang tid før en tredje dobbeltgjenger meldte seg, Twitter-brukeren og IT-konsulenten Nathan. Han forundrer seg over at andre sier han er lik de to ukjente mennene på bildet.

- Du er den tredje som sier dette! Jeg kan ikke se det, twitret Nathan til en av vennene som hadde sendt ham bildet av de to blide mennene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer