Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Drapet på Kim Wall:

Han sier han ikke har fortalt sannheten. Nå skal han grilles om de grusomme detaljene

Sist Peter Madsen forklarte seg i retten, sa han at fortellingen var så grov at han ikke ønsket å dele den. Nå vil aktor likevel forsøke å få ham til å gjøre det.

FORKLARER SEG: 21. mars fortsetter aktors utspørring av drapstiltalte Peter Madsen i Københavns byrett. Det er blant annet ventet at han vil bli konfrontert med de forskjellige forklaringene han har gitt politiet. Foto: Ida Marie Odgaard/Reuters/NTB Scanpix
FORKLARER SEG: 21. mars fortsetter aktors utspørring av drapstiltalte Peter Madsen i Københavns byrett. Det er blant annet ventet at han vil bli konfrontert med de forskjellige forklaringene han har gitt politiet. Foto: Ida Marie Odgaard/Reuters/NTB Scanpix Vis mer

KØBENHAVN (Dagbladet): At han har løyet, er det liten tvil om. Det har drapstiltalte Peter Madsen (47) selv sagt i retten. Faktisk startet han sin frie forklaring for den danske domstolen med å si at han ikke har fortalt sannheten.

- Jeg har gjort det fordi jeg ikke ønsket å dele med verden på hvilken forferdelig måte Kim Wall døde. Spesielt ønsket jeg ikke å dele det med hennes pårørende, sa Madsen i retten den 8. mars.

Når rettssaken mot ham nå fortsetter er det ventet at ubåtkapteinen vil bli konfrontert med alle de forskjelllige forklaringene han har gitt om hva som faktisk skjedde i ubåten Nautilus U3C kvelden og natta 10. - 11. august i fjor - og hvordan den prisbelønte svenske journalisten Kim Wall (30) døde.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?