FORKLARER SEG: 21. mars fortsetter aktors utspørring av drapstiltalte Peter Madsen i Københavns byrett. Det er blant annet ventet at han vil bli konfrontert med de forskjellige forklaringene han har gitt politiet. Foto: Ida Marie Odgaard/Reuters/NTB Scanpix
FORKLARER SEG: 21. mars fortsetter aktors utspørring av drapstiltalte Peter Madsen i Københavns byrett. Det er blant annet ventet at han vil bli konfrontert med de forskjellige forklaringene han har gitt politiet. Foto: Ida Marie Odgaard/Reuters/NTB ScanpixVis mer

Drapet på Kim Wall:

Han sier han ikke har fortalt sannheten. Nå skal han grilles om de grusomme detaljene

Sist Peter Madsen forklarte seg i retten, sa han at fortellingen var så grov at han ikke ønsket å dele den. Nå vil aktor likevel forsøke å få ham til å gjøre det.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

KØBENHAVN (Dagbladet): At han har løyet, er det liten tvil om. Det har drapstiltalte Peter Madsen (47) selv sagt i retten. Faktisk startet han sin frie forklaring for den danske domstolen med å si at han ikke har fortalt sannheten.

- Jeg har gjort det fordi jeg ikke ønsket å dele med verden på hvilken forferdelig måte Kim Wall døde. Spesielt ønsket jeg ikke å dele det med hennes pårørende, sa Madsen i retten den 8. mars.

Når rettssaken mot ham nå fortsetter er det ventet at ubåtkapteinen vil bli konfrontert med alle de forskjelllige forklaringene han har gitt om hva som faktisk skjedde i ubåten Nautilus U3C kvelden og natta 10. - 11. august i fjor - og hvordan den prisbelønte svenske journalisten Kim Wall (30) døde.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn