Traff gull: Bare en spiller hadde valgt de riktige tallene forrige lørdag. Han vant da 344 millioner norske kroner. Foto: REUTERS/Petr Josek
Traff gull: Bare en spiller hadde valgt de riktige tallene forrige lørdag. Han vant da 344 millioner norske kroner. Foto: REUTERS/Petr Josek Vis mer

Han sikret seg 344 millioner

Mannen i 30-åra vant hele superpotten - alene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Eurojackpot-spilleren hadde alle de fem hovedtallene og begge de to stjernetallene som ble trukket forrige uke. Det resulterte i at han var alene om å vinne en pott på 344 millioner norske kroner.

Hovedtallene som var nødvendig for seier var 8, 19, 22, 32 og 40. Stjernetallene var 1 og 8. Dessverre var ikke vinneren av denne utrolige potten fra Norge.

Vinneren av 344 millioner var en mann i midten av 30-åra fra Tyskland, nærmere bestemt byen Hessen.

Starter på nytt Forrige førstepremievinner var en mann fra Finland som vant 210 millioner kroner. Det skjedde 25. januar. Siden den gang har uke etter uke gått uten en vinner, og potten vokste seg større og større.

Nå er den tilbake på det minste beløpet, som er 70 millioner kroner. Det er dette du kan vinne denne uka, om du spiller Eurojackpot før klokka 18.55 på fredag.

Andrepremien i Norge ligger på seks millioner kroner denne uka, etter at en mann vant andrepremien for to uker siden. Denne premien var på 14 millioner kroner.

Største lotteripremie De to foregående ukene satte Eurojackpot rekord i hva som var tidenes største lotteripremie i Norge, og tronet på toppen av tippespill med største premiepott.

Den plassen har de ikke denne uka.

Det er Vikinglotto som igjen kan skryte av dette, med en potensiell premie på 196 millioner norske kroner. Ikke en premie å kimse av det heller.

Sjansene for å vinne Eurojackpot er ikke store, men listen over hva de fem mestvinnende har vunnet er meget imponerende:

• 46 millioner euro - 2013, Tyskland.
• 29,5 millioner euro - 2013, Finland.
• 27,5 millioner euro - 2012, Tyskland.
• 21,3 millioner euro - 2012, Danmark.
• 19,5 millioner euro - 2012, Tyskland.

Dagbladet er nettpartner med Norsk Tipping i spillet.

Programlederne: På fredag vil Geir Håkonsund og Aylar Lie ta deg med på Eurojackpot på TV2. Foto: Pressefoto, TV2
Programlederne: På fredag vil Geir Håkonsund og Aylar Lie ta deg med på Eurojackpot på TV2. Foto: Pressefoto, TV2 Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer