Han skjøt kona si åtte ganger. Så la han la ut bilde av liket hennes på Facebook

Dømt for drap.

DØMT: 33 år gamle Derek Medina er i Miami dømt for drapt på sin 27 år gamle kone Jennifer Alfonso. Etter drapet la han ut et bilde av liket hennes på Facebook. Foto: C.M. Guerrero/El Nuevo Herald via AP / NTB Scanpix
DØMT: 33 år gamle Derek Medina er i Miami dømt for drapt på sin 27 år gamle kone Jennifer Alfonso. Etter drapet la han ut et bilde av liket hennes på Facebook. Foto: C.M. Guerrero/El Nuevo Herald via AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 33 år gamle Derek Medina er i Miami dømt for drapet på sin 27 år gamle kone Jennifer Alfonso.

Rettsaken har nå pågått i tre uker etter at Alfonso ble drept i parets hjem i august 2013.

La ut bilde på Facebook Like etter drapet la Medina ut et bilde av sin avdøde kone på Facebook samme med teksten «RIP Jennifer Alfonso» - «Hvil i fred Jennifer Alfonso». I amerikansk presse har dette gitt ham tilnavnet «Facebook-morderen».

Så la han ut en lengre tekst der han innrømmet å ha selv ha drept henne. Det skriver BBC.

- Jeg kommer til å bli satt i fengsel eller få dødsstraff for å ha drept kona mi. Jeg elsker dere og savner dere alle. Ta vare på dere selv. Dere kommer til å se meg meg på nyhetene. Kona mi slo meg, og jeg kan ikke lenger akseptere å bli mishandlet på den måten. Så jeg gjorde det jeg gjorde. Håper dere forstår meg.Medina har også i ettertid innrømmet drapet overfor politiet, men hevder at det var i selvforsvar og at Alfonso truet ham med en kniv.

- Et makabert trofé I retten talte ikke Medina selv til sitt forsvar, men i avhør har han også innrømmet at han tok et bilde av sin avdøde kone med mobiltelefonen, før han lastet det opp på Facebook.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer