Han skjøt og drepte de tre barna hennes i deres eget hjem. Nå vil hun ha ham benådet

- Det er grunnen min for å komme hit i dag.

LIVSTIDSDOM: Terry Carrol drepte Marcelle (17), Mustafa (12) og Malak (10) i 1997. Som 17-åring ble han dømt til livstid i fengsel. Nå vil moren til de tre drepte barna prøve å få ham benådet i en ny rettsak. Video: CNN. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 4. juni 1995 brøt tre bevæpnede menn seg inn i hjemmet til Malak Hussain i Little Rock i delstaten Arkansas.

I spisestua satt de tre barna hennes, Marcelle (17), Mustafa (12) og Malak (10). De bevæpnede mennene var i utgangspunktet på jakt etter storesøsteren til de tre barna, Yashica, som de trodde sto bak en skyteepisode i et gjengoppgjør tidligere samme år.

Yashica, som selv hadde en ni måneder gammel datter, var ikke hjemme, og i stedet tok de tre drapsmennene livet av søsknene hennes på brutalt vis. Det skrev New York Times i 1995.

Vil tilgi

Nå, mer enn 21 år etter, møtte Malak Hussain en av drapsmennene i retten da saken til Terry Carrol skal opp til vurdering.

Og hun har også et ønske - et ønske om at Carrol skal bli benådet og sluppet fri.

- Det er grunnen min for å komme hit i dag - å be juryen og dommeren om å slippe denne mannen fri, sier hun i videoen som kan sees øverst i artikkelen.

- Når du har gjennomført den livsreisen som Gud har valgt for meg, da vil du skjønne hensikten min med å tilgi denne mannen.

Ny lov

Bakgrunnen for at Carrols sak nå på nytt skal opp til behandling, er en ny lov.

Den går ut på at alle mindreårige som ble dømt til livstid i fengsel, skal få saken sin behandlet på nytt.

Carrol ble i sin tid dømt til livstid i en alder av 17 år.

Selv om Hussain nå ønsker å tilgi drapsmannen, forteller hun også at det har vært fryktelig vanskelig for henne å miste barna sine.

- Når man bygger sitt liv som mor på å være en mor, en venn og et forbilde, og du plutselig en dag våkner og livet ikke lenger gir noen mening - det er en følelse som ikke kan beskrives med ord, sier hun.