SKUTT: Larry McElroy skulle ta livet av et beltedyr da en rekke tilfeldigheter førte til at skuddet rikosjerte og traff hans egen svigermor i ryggen. Foto: AP Photo/Texas Parks and Wildlife, Chase A. Fountain/NTB Scanpix
SKUTT: Larry McElroy skulle ta livet av et beltedyr da en rekke tilfeldigheter førte til at skuddet rikosjerte og traff hans egen svigermor i ryggen. Foto: AP Photo/Texas Parks and Wildlife, Chase A. Fountain/NTB ScanpixVis mer

Han skulle drepe et beltedyr, men endte opp med å skyte svigermor. Myndighetens råd? Bruk hagle

Bisarr episode i USA.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det er sikkert mang en mann som på et eller annet tidspunkt har fantasert og fablet om at livet hadde vært hakket mer behagelig uten svigermor i nærheten.

Heldigvis er det ytterst få som tar det siste skrittet og kvitter seg med opphavet til sin bedre halvdel, men 54 år gamle Larry McElroy holdt på å gjøre nettopp det.

Under mildt sagt bisarre omstendigheter. I alle fall ifølge TV-kanalen WALB-TV.

Skutt i ryggen McElroy skulle nemlig ta seg av et beltedyr som befant seg på eiendommen hans i Lee County, Georgia. Verktøyet han tok i bruk var en 9mm pistol, men det var her ting begynte å gå galt.

Skuddet prellet nemlig av det ulykksalige dyret og et gjerde. Deretter passerte det gjennom bakdøra til huset og en stol før det traff McElroys svigermor (74) i ryggen.

Heldigvis gikk det bra med 74-åringen, som ikke fikk omfattende skader etter skyteepisoden. Beltedyret måtte derimot bøte med livet.

- Bruk hagle Bill Smith, som jobber for den lokale sheriffkontoret, overdriver ikke da han beskriver episoden som «uvanlig».

Myndighetene anbefaler å skyte beltedyrene som blir sett på som skadedyr, men understreker at man tross alt må være forsiktige slik at ingen blir skadd.

- Om man skal skyte et skadedyr er det kanskje lurere å bruke ei hagle for å unngå situasjoner som dette, sier Smith.

Det har ikke blitt tatt ut noen anmeldelse i saken.