Han skulle skjære «666» inn i panna, men ble lurt av speilet og endte opp med noe helt annet

Mener drapsmann prøver å iscenesette utilregnelighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mens Charles Manson har smykket seg selv med et swastikasymbol i panna, valgte Nikko Jenkins (28) seg Dyrets tall.

Men ting gikk ifølge avisa Omaha World-Herald ikke etter planen for mannen som i forrige uke ble dømt for fire brutale drap i Omaha i 2013.

Speilvendt satanmerke Ifølge dommer Peter Bataillon i Douglas County District forklarer Jenkins at han nå har forsøkt å skjære tallet «666» inn i panna, men endte opp med en speilvendt versjon av det han selv hadde sett for seg som resultat av selvskadinga.

Ifølge dommeren var selvskadinga en protest mot at han har blitt vurdert som tilregnelig i retten.

- Iscenesetter det hele Jenkins hevdet nemlig at han hadde fått beskjed om å skyte og drepe de tre mennene og én kvinne av slangeguden Apep, kjent fra egyptisk mytologi, som er selve guddommeliggjøringen av kaos og mørke. 

Det var strid blant rettspsykiatrene som behandlet ham om avgjørelsen, men de konkluderte til slutt med at han skal stilles til ansvar for handlingene sine og at han iscenesetter det hele for å slippe unna. 

I juni skal det avgjøres om Jenkins  får dødsstraff eller ikke.

DEKORERT: Slik så Nikko Jenkins ut da han ble arrestert i 2013 for drapet på fire mennesker i Omaha, før han fant ut at han skulle forsøke å skjære Dyrets tall i panna. Foto: Omaha Police Department
DEKORERT: Slik så Nikko Jenkins ut da han ble arrestert i 2013 for drapet på fire mennesker i Omaha, før han fant ut at han skulle forsøke å skjære Dyrets tall i panna. Foto: Omaha Police Department Vis mer