Han stanset møljeslagsmålet

Nå får den ukjente bergenshelten ros av voldsforsker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) Møljeslagsmålet i Bergen rett etter midnatt nyttårsaften ble stanset da en ukjent bilist grep inn overfor ungdommene i 16-17-årsalderen. En av ungdommene lå nede og ble slått av to andre, da den ukjente mannen stanser bilen og griper inn i slagsmålet.

- Når politet sa at det var moden konflikthåndtering, går jeg ut fra at det er denne mannen de snakker om. Han går inn med autoritet. Han er ikke aggressiv, men har autoritet så de hører på ham, sier voldsforsker Ragnhild Bjørnebekk ved Politihøgskolen til Dagbladet.no.

Politiet mottok melding om slagsmålet klokka 00.59 og var på stedet tre minutter senere.

Ifølge politiets egen logg roet gemyttene seg da politiet ankom stedet, men videoen som en av ungdommene senere la ut på YouTube viser at volden tok slutt da bilisten grep inn.

- Det var muligens en legemsfornærmelse, men det ble ikke tatt ut anmeldelse, sa Jens Fredrik Ekmann ved bergenspolitiet tidligere i dag til Dagbladet.no. Politimannen som jobber med voldsepisoder i Bergen sa at politiet sannsynligvis ikke kommer til å følge opp episoden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer