Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Han står bak de superrikes elleville middagsluksus

Hvis verdens beste restauranter ikke er bra nok, kontakter du François Audouze (75). I verdens heftigste selskap koster middagen 80 000 kroner

VINSAMLER: Francois Audouze har en av verdens største og dyreste vinsamlinger - og en helt egen måte å åpne gamle viner på. Her viser han sin unike teknikk. Video: Nina Hansen og Torgeir Krokfjord / Dagbladet Vis mer

PARIS (Dagbladet): Det begynner med en e-post. Den sender oss til en adresse vi ikke har lov til å skrive her.

- Dette er ikke adressen til kjelleren min, står det.

- Så ikke ring på ringeklokka eller bank på døra. Ring meg i stedet. I løpet av under to minutter vil jeg komme og møte dere for å gå videre dit vi skal. Ingen bilder skal tas ute på gata, utenfor huset eller i nærheten av bygningen. Det er bare tillatt med fotografering innendørs. Ute på gata skal vi ikke snakke sammen, utover å hilse og si hei. Hvis dere har med bagasje må denne være diskret pakket, slik at ingen ser at dere har med fotoutstyr.

Vi ankommer, ringer og titter rundt i det som er et rolig bolig- og industriområde utenfor Paris. Gående rundt et hjørne kommer en smørblid François Audouze (75). Han håndhilser og vinker oss med seg. Men i tråd med sine egne retningslinjer, sier han ikke ett ord om hva vi har i vente.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) etter tilbudsperioden når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?