Han startet en debatt om flyetikette med knærne

Er det greit å lene setet tilbake under flyreisen? James Beach (48) forteller hva som skjedde under turen der han ble kastet av flyet etter setekrangel.

BENPLASSFORKJEMPER: Forretningsmannen James Beach (48) ble kastet av flyet mellom Newark og Denver 24. august, etter en krangel med kvinnen i setet foran om benplassen. Beach hadde brukt innretningen «Knee Defender», som hindrer personen foran i å lene setet tilbake. Foto: AP Photo/Brennan Linsley
BENPLASSFORKJEMPER: Forretningsmannen James Beach (48) ble kastet av flyet mellom Newark og Denver 24. august, etter en krangel med kvinnen i setet foran om benplassen. Beach hadde brukt innretningen «Knee Defender», som hindrer personen foran i å lene setet tilbake. Foto: AP Photo/Brennan Linsley Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

James Beach (48) ble kastet av flyet mellom Newark og Denver 24. august etter krangel med den kvinnelige passasjeren i setet foran. Det satte i gang en debatt om flyetikette som siden har gått verden rundt.

Beach brukte en innretning med navnet «Knee Defender», for å hindre kvinnen i setet foran i å lene setet bakover. Innretningen klipses på det nedfellbare bordet i seteryggen foran, og blokkerer muligheten for å legge setet ned.

Det endte med en heftig krangel med kvinnen i flysetet foran. Flyet valgte å gå ned i Chicago, for å kaste av de to kranglefantene.

Nå har Beach selv tatt kontakt med Associated Press for å kaste lys over hva som hendte under den famøse flyturen.

- Jeg skammer meg over det som har skjedd. Jeg burde håndtert det bedre, sier Beach til AP.

Julegave Beach, forteller at han fikk «Knee Defender» til jul av kona si for noen år siden.

- Jeg bruker den kanskje en tredjedel av gangene. Vanligvis forsøker personen foran å lene setet et par ganger, og så lar de det være, sier han til AP.

Han pleier ikke å si fra til passasjerene foran at han har blokkert setene deres.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer