Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Han stjal bilnøklene mens vi var på jobb

Nær familie av mannen som har stukket av etter trafikkulykken på Notodden der fire ble alvorlig skadd.

HER ENDTE FERDEN: Føreren av denne bilen stakk av etter trafikkulykken. Nær familie av mannen forteller at han stjal bilnøklene og stakk av med bilen.  Foto: Ole Christian Nordby
HER ENDTE FERDEN: Føreren av denne bilen stakk av etter trafikkulykken. Nær familie av mannen forteller at han stjal bilnøklene og stakk av med bilen. Foto: Ole Christian Nordby Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fire personer ble alvorlig skadd, mens en femte person ble lettere skadd, da bilen de satt i ble påkjørt av en annen bil som skal ha kommet inn i en skarp sving i høy hastighet.

De alvorlig skadde er to kvinner på 78 og 49 år. To barn på 10 og 12 år ble også alvorlig skadd i ulykka, mens en 18 år gammel mann fikk lettere skader.

Bilen skal ha blitt ført av en mann som stakk fra stedet før politi og ambulanse ankom stedet.

Stjålet - Han fant nok bilnøklene mens vi var på jobb og tok bilen, forteller et nært familiemedlem av mannen til Dagbladet.

Familiemedlemmet eier bilen som til slutt endte opp i ei grøft på riksvei 364 ved den nordre enden av Sønstevatn i Notodden kommune.

- Jeg er jo selvfølgelig veldig bekymret for han, men enda mer for de i den andre bilen. Det er jo utrolig tragisk, og jeg håper inderlig det går bra med dem.

Søker med politihunder Politiet jobber nå iherdig med å finne mannen, og vil blant annet bruke politihunder i søket etter ham.

- Vi regner med at han er skadd og kanskje i sjokk, og ønsker derfor informasjon fra publikum, sier politiet på stedet til lokalavisa Varden.

Avisa har snakket med flere vitner på stedet, som har fortalt at han skal ha foretatt flere stygge forbikjøringer før sjåføren krasjet i den andre bilen i en skarp sving.

Operasjonsleder kan verken bekrefte eller avkrefte disse opplysningene, men bekrefter at bilen var stjålet.

FIRE ALOVORLIG SKADD: En mann stakk av fra en trafikkulykke der fire personer ble alvorlig skadd. Foto: Ole Christian Nordby
FIRE ALOVORLIG SKADD: En mann stakk av fra en trafikkulykke der fire personer ble alvorlig skadd. Foto: Ole Christian Nordby Vis mer