UFLAKS: Redningsaksjonen tok en uventet vending for Steven Arrasmith. Foto: Oregon State Police
UFLAKS: Redningsaksjonen tok en uventet vending for Steven Arrasmith. Foto: Oregon State Police Vis mer

Han stoppet for å hjelpe en bilist i nød. Like etterpå lå han i elva

Maks uflaks for denne hjelpsomme bilisten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Da Steven Arrasmith stoppet for å hjelpe en bilist som hadde mistet kontroll over bilen på glattisen, var dette neppe utfallet han hadde sett for seg. Få minutter etter 34-åringen fra Idaho stoppet bilen, befant han seg klissvåt 15 meter under broa på en liten øy i elva.

Den absurde redningsaksjonen fant sted mellom Idaho og Oregon i USA grytidlig mandag morgen. Hvordan han havnet i elva, vitner om maks uflaks for den hjelpsomme mannen.

Arrasmith befant seg ved siden av en Chevrolet Colorado som hadde kjørt inn i siden broa da en tredje bil dukket opp. Sjåføren mistet kontrollen og skumpet borti de parkerte bilene som igjen dyttet Arrasmith over rekkverket. Og vips havnet 34-åringen i elva.

Ifølge politiet i Oregon klamret Arrasmith seg fast i siden av broen en liten stund før han falt de 15 meterne ned Snake River. Solen hadde ikke stått opp enda, og temperaturen i lufta var minus en grad, skriver NBC News.

I politiets uttalelse heter det at mannen klarte å få av seg de tyngste klærne og svømme til en liten øy i nærheten. Arrasmith ble reddet opp av vannet og fraktet til sykehuset. Ingen av de involverte sjåførene ble alvorlig skadd.

ØYA: Steven Arrasmith klarte å svømme til denne lille øya mens han ventet på å bli reddet. Foto: Oregon State Police
ØYA: Steven Arrasmith klarte å svømme til denne lille øya mens han ventet på å bli reddet. Foto: Oregon State Police Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer