-  Han trodde det var hans eget blod

Carl Fredrik (19) og Stig (19) så 18-åringen og taxisjåføren i slagsmål i bilen. Sekunder seinere la de på sprang etter drapsmannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De to ungdommene var ute for å se på tordenværet som herjet himmelen over Oslo natt til i går da taxien med Saqib Ghani og den drapssiktede 18-åringen stoppet opp like bak dem ved 01-tida.

-  Vi så at de kranglet og begynte å slåss inne i bilen, men vi hørte ikke noe. Vi må gjøre noe, tenkte vi, sier Carl Fredrik von Krogh.

De så at sjåføren krøp ut av bilen og ble tatt inn i en annen bil som kjørte ham til legevakta. Samtidig så de 18-åringen løpe bort fra bilen.

-  Vi handlet helt på impuls, og løp etter ham, sier Stig Zeiner-Gundersen. Like under ei bru i nærheten tok de to igjen gutten.

Kikket etter sår

-  Han var forvirret og virket livredd. Han trodde taxisjåføren var på vei etter ham for å ta ham. Vi sa at han måtte bli med for å melde seg for politiet, men da slo han seg helt vrang, sier Carl Fredrik. De to kameratene fikk roet ned den tydelig rusa 18-åringen og tatt ham med til en lekeplass i nærheten.

-  Han trodde han var skadet, og kikket nøye etter sår på kroppen. Han trodde alt blodet kom fra ham selv, sier Stig.

Fikk panikk

Etter noen minutter ville 18-åringen tilbake til taxien for å hente ryggsekken sin, men da han så politipatruljene som var kommet til stedet, fikk han panikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer