«Han trøstet meg i min første kjærlighetssorg»

Anne Lise Haugaard om hvorfor hun falt for dykkerkjempen Henning Haug.

ETTER SEIEREN: Et nytt liv venter for Henning Haug og samboer Anne Lise Haugaard når dykkerkampen er over. - Den har tatt all vår tid i mange, mange år, sier Henning. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
ETTER SEIEREN: Et nytt liv venter for Henning Haug og samboer Anne Lise Haugaard når dykkerkampen er over. - Den har tatt all vår tid i mange, mange år, sier Henning. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

GJØVIK (Dagbladet): Samboer Anne Lise Haugaard har stått sammen med Henning Haug i stormen, tatt i mot telefoner midt på natta fra desperate dykkere på randen av selvmord.

- Henning er det snilleste mennesket jeg vet om. Han er mye mer opptatt av andre enn av seg selv, det var nok det jeg falt for, sier Anne Lise.

Slåss for de svake

De gikk sammen på barneskolen og realskolen, men ble ikke kjærester før de møttes igjen rett før de fylte femti. Da var de skilt, hvert på sitt hold.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

39,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 39,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer