Keshvari om regjeringsplattformen

Han truet med å stemme mot, men stemte for

Mazyar Keshvari mener dagens regjeringavtale er en strategisk og historisk seier for Frp.

STEMTE FOR: Fylkesleder for Frp i Oslo, Mazyar Keshvari, kaller regjeringsplattformen en strategisk seier. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix
STEMTE FOR: Fylkesleder for Frp i Oslo, Mazyar Keshvari, kaller regjeringsplattformen en strategisk seier. Foto: Torstein Bøe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MOSS (Dagbladet): Det var et enstemmig landsstyre i Frp som i dag stemte for å gå inn i regjering. Dette var ikke gitt på forhånd.

En av dem som var tydeligst på at han ikke garanterte for et ja, var fylkesleder i Oslo Frp, Mazyar Keshvari

- Vi er i forhandlinger med et parti som har rundt 4 prosent oppslutning. Da har velgerne sagt sitt. Det er ikke et parti det norske folk i utgangspunktet har ønsket i regjering eller har ønsket mye av politikken til. Det er etter vårt syn begrenset hva vi kan gi for at de skal komme i regjering, det er Venstre som må gi, sa Keshvari til Dagbladet tidligere i dag.

Da Siv Jensen presenterte den nye plattformen stemte han derimot for. Han er godt fornøyd med avtalen som han mener går mer i Frps retning enn Venstres.

Fikk overrraskende mye

- Vi har fått en avtale som gir betydelige seire til FrP, og gjennomslag som tar innover seg valgresultatet der vi ble tre ganger større enn Venstre. FrPs kjernesaker er ivaretatt og profilen vår er betydelig styrket på hovedsakene i tråd med det vi lovte velgerne, sier han.

Keshvari sier han er nesten overrasket over hvor mye Venstre har gitt på innvandringsfeltet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer