- Han trykket sin storetå inn i skjeden

Voldtektsdømt sexlege i retten igjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den svenske legen Carl-Åke Troilius ble raskt tv-kjendis da han opererte fritt i sin egen tv-serie. Nå har han blitt kjent for noe ganske annet, nemlig sin interesse for sex.

Skal skilles

Han har allerede blitt dømt for voldtekt i det svenske rettssystemet, dommen ble anket og nå er runde nummer to i gang. Troilius innrømmer nå at han har hatt mye sex på jobb, både med ansatte og pasienter. Legen har vært gift med en annen lege på klinikken, men skal nå skilles, skriver Expressen.

Detaljert samleie

I et politiavhør Expressen fikk tilgang til i forrige uke, forteller Troilius detaljert om et samleie den middelaldrende legen hadde med en 24 år gammel kvinnelig pasient. Kvinnen anmeldte ham for voldtekt, mens Troilius mener det hele var frivillig. Kvelden før kvinnen skulle opereres fortalte han henne om hva som skulle skje neste dag.

«Hun kledde av seg alt utenom trusene og jeg tok bilder av brystene hennes.. da la hun armene om halsen min og kysset meg og vi sto da midt i rommet der og jeg la armen om henne og besvarte kysset» heter det i avhøret.

«Jeg forstår at hun likte det»

Etter hvert ble det mer enn kyssing for de to.

«jeg forstår at hun virkelig likte det og beveget seg mot meg.. hun ville at jeg skulle fortsette.. da klateret jeg opp på henne og førte min penis inn i henne.. hun tok en veldig aktiv del i dette.. hun la føttene rundt ryggen min og eh bestemte takten selv når vi elsket og ja det ble veldig intenst», forklarte legen i avhøret.

Den 24 år gamle kvinnen fikk medhold i den svenske tingretten. Han skal også ha blitt et problem internt på klinikken med sin interesse for sex.

Navnga ansatte

I den svenske hovretten har han selv fortalt om sex med flere kvinnelige pasienter og ansatte. To av de ansatte har blitt navngitt under rettsforhandlingene, skriver Aftonbladet.

- Det har forekommet sex med både ansatte og klienter, sier hans forsvarer Helene Ek Sedersholm til Kvällsposten.

En kvinne har fortalt om en konferanse på Malta hvor flere ansatte fra klinikken satt i et boblebad på hotellet.

- Troilius satte en fot mot underlivet midt. Han trykket sin storetå inn i skjeden.

Tok med sykepleier på kongresser

En lege som jobber med Troilius forteller at han ofte tok med seg en sykepleier når han dro på kongresser, og hvordan de ble lurt til å dele rom og seng med ham.

- Og ja, det har jo hendt at det ble et seksuelt utbytte der også, forteller kollegaen.

Rettssaken i hovretten startet i går. Den vil vare til neste uke, og deler av forklaringene har gått for lukkede dører. I Malmø tingrett fikk Carl Troilius tre og et halvt års fengsel for voldtekt. Begge parter anket dommen.

DØMT FOR VOLDTEKT: TV-legen Carl Troilius ble dømt for å ha voldtatt en pasient. Begge parter anket.