- Han var blodig og hadde store skader da vi fant ham

Tilfeldig forbipasserende fant mann i 20-åra død ved oppgang til boligblokk i Kongsvinger. Massiv politijakt på ukjent gjerningsmann.

KRIPOS BISTÅR: Mannen som ble funnet død utenfor denne boligblokka i Kongsvinger hadde skader som tyder på at han er utsatt for noe kriminelt. Tekniske etterforskere fra Kriminalpolitisentralen sikret spor i ettermiddag.
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
KRIPOS BISTÅR: Mannen som ble funnet død utenfor denne boligblokka i Kongsvinger hadde skader som tyder på at han er utsatt for noe kriminelt. Tekniske etterforskere fra Kriminalpolitisentralen sikret spor i ettermiddag. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONGSVINGER (Dagbladet.no): Erfarne drapsetterforskere fra Kripos jakter sammen med hedmarkspolitiet i dag på en ukjent gjerningsperson etter det de mener er et drap på en mann i 20-åra i Kongsvinger i natt.

Da Dagbladet var på stedet i ettermiddag, var et svært stort område ennå avsperret i borettslaget, mens det gikk opp for rystede beboere at en omfattende drapsetterforskning er i gang.

Politipatruljer med hunder gjorde søk etter et drapsvåpen og andre spor, samtidig som andre politifolk utførte rundspørring i nabolaget og Kripos-teknikere finkjemmet utearealene. Det skal ha blitt funnet blodspor flere steder i gresset.- Jeg kan bekrefte at hunden markerte for funn, men ikke hva den fant, sier politiadvokat Iren Johnsen Dahl i Hedmark politidistrikt til Dagbladet.

Hun bekrefter at politiet leter etter et drapsvåpen.- Mye blodDagbladet har snakket med en av mennene som fant avdøde i 01.30-tida i natt. Vitnet opplyser at mannen så ut til å ha store ytre skader, og ble umiddelbart oppfattet som død av de som gjorde sjokkfunnet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer