- Han var en snill gutt

Faren til 17-åringe John Lee Malvo sier sønnen hans var en grei gutt. Nå står bekjente og familiemedlemmer av de to mistenkte i snikmordersaken fram og forteller sin historie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er nyhetsbyrået Associated Press som har funnet det som skal være 17-årige John Lee Malvos far på Jamaica.

- Hvordan har han kommet borti dette?

Leslie Malvo, en 55-årig bygningsarbeider forteller at sønnen flyttet fra ham som 13-åring, da hans mor tok gutten med seg. Leslie fikk høre at de to hadde dratt til en annen karibisk øy. Faren har ikke sett sønnen på fire år, og han viste ikke at han oppholdt seg i USA.

- Han var en snill gutt. Jeg aner ikke hvordan han er blitt blandet opp i dette, sier Malvo til AP torsdag på et gatehjørne nær hjemmet i Kingston, der han bor i arbeiderstrøket Waltham Park.

Faren er overrasket.

- I dag tidlig våknet jeg opp og hørte nyhetene. Jeg tenkte at det høres ut som min sønn, sier Malvo.

Forholdet mellom far og sønn var nok likevel ikke særlig nært. Faren er ikke i stand til å fortelle hvilken skole gutten gikk på før han forlot Jamaica.

Flink på skolen

Folkeregisteret på Jamaica har en Lee Boyd Malvo registrert. Han er født 18. februar 1985, sønn av Una James og Leslie Samuel Malvo. Lee Malvo startet også på high school på Jamaica før han emigrerte i 1998.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer