- Han var helt febrilsk, rabiat, aggressiv

Kristian Monsen Røkke (36) sier «Jannik» Iversen var truende. Hevder torpedoen jobbet i tospann med hans tidligere stefar Per Orveland.

SE TV: Kristian Monsen Røkke ankommer Oslo tingrett for å vitne i rettssaken mot «Jannik» Iversen, som er tiltalt for å ha forsøkt å presse Kjell Inge Røkke for flere millioner kroner. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Kristian Monsen Røkke (36) ankom onsdag ettermiddag Oslo tingrett

Han er nå investeringsdirektør i farens investeringsselskap Aker asa, og har en lang karriere bak seg i Røkkes industriimperium.

Torpedo og gambler Jan Erik «Jannik» Iversen (62) står nå tiltalt for å ha forsøkt å presse hans far Kjell Inge Røkke (60) for et tosifret millionbeløp.

- Han var fly forbanna

Deler av bevisene mot den beryktede torpedoen er meldinger han sendte til Monsen Røkke høsten 2017. Da dukket han også opp på Akers kontorer for å møte sønnen.

«Hei, er Kjell Inge på jobb eller høstferie? Mvh Jannik».

«Ja, nå sitter jeg i sofaen nede i lobbyen på Aker. Kommer du ned? Jannik.»

«Jeg håper du kommer ned, jeg venter, Kristian.»

- Jeg mottok noen tekstmeldinger, og måtte sjekke om Jannik sto i resepsjonen slik han sa at han gjorde. Jeg gikk ned, gikk ut og gikk rundt.

- Han var da helt febrilsk, rabiat, aggressiv og var fly forbanna på min far Kjell Inge. Han mente han etter VG-sakene hadde ødelagt hans liv, og det var ingen tvil om at det var trusler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer