- Han var i utgangspunktet en veldig herlig gutt, hvis han ikke var rusa på noe

En ung mann som elsker sin datter, har en rekke hobbyer og gode venner. Og et rusproblem. Slik beskrives 23-åringen som tilstår drapet på Anja Weløy Aarseth (21).

BARE TRISTE: - Jeg håper en gang han får komme ut og oppleve det å ha et godt liv. Det har han aldri opplevd, sier en venn av den drapssiktede 23-åringen i Ålesund. Både han og andre av 23-åringens venner er preget av en trist følelse, både på vennens vegne, men også i medfølelse med den drepte Anja Weløy Aarseths familie. Foto: FRiDGEIR WALDERHAUG
BARE TRISTE: - Jeg håper en gang han får komme ut og oppleve det å ha et godt liv. Det har han aldri opplevd, sier en venn av den drapssiktede 23-åringen i Ålesund. Både han og andre av 23-åringens venner er preget av en trist følelse, både på vennens vegne, men også i medfølelse med den drepte Anja Weløy Aarseths familie. Foto: FRiDGEIR WALDERHAUGVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ÅLESUND/ OSLO (Dagbladet): 23-åringen ble forrige onsdag drapsmann da han seksuelt misbrukte og kvalte Anja Weløy Aarseth (21) på Aksla-fjellet i Ålesund.

I går samtykket han til varetektsfengsling i åtte uker, derav to uker isolasjon.

Den siktede mannen vokste opp i Isfjorden, der han etter hva Dagbladet får opplyst bodde sammen med sin mor og søster. På ungdomsskolen skal han ha blitt en del av et rusmiljø.

Han fullførte ikke skolen, og skal ha mottatt stønad fra NAV. I en periode på til sammen tre år bodde den nå 23-år gamle mannen hos en familie i Nesset i Møre og Romsdal.

Her hjalp han til med gårdsarbeid, og familien som han bodde hos beskriver ham overfor Dagbladet som en hyggelig og arbeidsom mann.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

4 MÅNEDER*

KUN I MAI 75% rabatt

100 kr

(0,83 kr per dag)

KJØP 4 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

4 MÅNEDER* 100 kr per 4 måneder. 0,83 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (99kr/måned) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

Prøveperiode*

1 kr

(0,14 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 1 kr per uke. 0,14 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (55kr/uke) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr per måned. 3,33 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,77 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,77 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • *Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (99kr/måned) (55kr/uke).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.