Du leser nå Dagbladet Pluss
FESTER IGJEN: Michael Alig ble kjent som festpromotør og Club Kid i New York på 1990-tallet. Så ble han dømt for drap. Men nå er han tilbake i utelivsbransjen. Foto: Natan Dvir / Polaris Images
FESTER IGJEN: Michael Alig ble kjent som festpromotør og Club Kid i New York på 1990-tallet. Så ble han dømt for drap. Men nå er han tilbake i utelivsbransjen. Foto: Natan Dvir / Polaris Images Vis mer

Han var konge i New Yorks uteliv på 1990-tallet. Så drepte han en venn og skrøt av det. Nå er «partymonsteret» tilbake

Michael Alig er igjen promotør i New York etter å ha sonet drapsdommen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

NEW YORK (Dagbladet): I 1984 var Michael Alig (50) en beskjeden gutt fra South Bend i Indiana. Som mange homofile i amerikanske småbyer følte han seg utstøtt og ble tiltrukket av friheten fra fordommer som lå i en by som New York.

Alig begynte først å studere mote ved det prestisjefylte Fashion Institute of Technology (FIT), men sluttet etter hvert for å bli ryddegutt i den legendariske nattklubben Danceteria.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer