Sven-Eirik Utsi

Han var Norges farligste forbryter

Sven-Eirik Utsi var drapsmann, raner og torpedo. Her forteller han om en vanskelig oppvekst med vold og alkohol - og om veien tilbake til samfunnet.

TILBAKE TIL BYGDA: I mange år orket ikke Sven-Eirik Utsi tanken på finnmarksbygda Austertana, der han vokste opp og ble drapsmann. - I fjor flyttet jeg tilbake, og her skal jeg bo og jobbe, sier Utsi, som har 300 rein sammen med sin voksne sønn. Her er han med snøscooteren på vidda. Foto: Anders Grønneberg
TILBAKE TIL BYGDA: I mange år orket ikke Sven-Eirik Utsi tanken på finnmarksbygda Austertana, der han vokste opp og ble drapsmann. - I fjor flyttet jeg tilbake, og her skal jeg bo og jobbe, sier Utsi, som har 300 rein sammen med sin voksne sønn. Her er han med snøscooteren på vidda. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer