- Han var som en dødens Don Juan

Verden raste sammen for kvinnen (30) da hun ble advart om at elskeren hadde hiv. Nå er han dømt for hiv-sex med 13 kvinner.

FIKK SJOKK: Da kvinnen (30) fikk høre at elskeren hadde hiv, politianmeldte hun ham. Politiet grep ikke inn, og mannen smittet senere en annen kvinne med hiv. Nå er 32-åringen dømt til fire års fengsel for hiv-sex med 13 kvinner.
Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet
FIKK SJOKK: Da kvinnen (30) fikk høre at elskeren hadde hiv, politianmeldte hun ham. Politiet grep ikke inn, og mannen smittet senere en annen kvinne med hiv. Nå er 32-åringen dømt til fire års fengsel for hiv-sex med 13 kvinner. Foto: Jørn H. Moen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dagbladet har snakket med en av de 13 kvinnene som har hatt ubeskyttet sex med den hiv-smittede 32-åringen av afrikansk opprinnelse som onsdag i forrige uke ble dømt til fire års fengsel.

- Vi hadde et elsker-elskerinne-forhold basert på tillitt. Hele min verden raste sammen da jeg ble fortalt at han hadde hiv. Det var som å motta et dødsbudskap. Jeg var helt sikker på at jeg hadde sykdommen, og måtte leve med denne frykten i to måneder, sier hun til Dagbladet.

30-åringen fikk store psykiske problemer, og klarte ikke gå på jobb i den perioden hun ventet på endelig svar på om hun hadde hiv.

Politianmeldte - Jeg var full av angst og gikk ned mange kilo. Mora mi var sikker på at jeg skulle dø og begynte å lage mimrealbum av gamle bilder. Faren min har aldri pratet om det. Man har jo liksom ikke noe språk når det kommer til hiv.

Nå viser det seg at politiet kunne hindret at en annen kvinne ble smittet med hiv, hadde de tatt på alvor politianmeldelsen 30-åringen leverte i februar 2009.

- Jeg fikk sjokk da saken ble henlagt. I avhør hadde jeg jo sagt til politiet at han kom til å fortsette med å ha ubeskyttet sex med kvinner. Jeg var overbevist om at han kom til å smitte noen. Dessverre fikk jeg rett, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer