<strong>I SKJUL:</strong> Drapsettersøkte Farouk Abdulhak lever i skjul i Jemen. Den danske mellommannen som har arrangert det kommende møtet mellom Abdulhak og lederen for Martine-stiftelsen, forteller nå om 32-åringens liv på rømmen. Foto: Privat
I SKJUL: Drapsettersøkte Farouk Abdulhak lever i skjul i Jemen. Den danske mellommannen som har arrangert det kommende møtet mellom Abdulhak og lederen for Martine-stiftelsen, forteller nå om 32-åringens liv på rømmen. Foto: Privat Vis mer

Martine-saken

- Han var veldig forelsket i Martine

Nettet snører seg rundt etterlyste Farouk Abdulhak (32) - elleve år etter drapet på Martine Vik Magnussen (23). Nå forteller danske Lars Madsen om møtet med milliardærsønnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ASKER (Dagbladet): I dag er det elleve år siden Asker-jenta og studenten Martine Vik Magnussen (23) ble brutalt voldtatt og drept etter et nattklubbesøk i London.

Da hun ble funnet drept i kjelleren i boligkomplekset til milliardærsønnen Farouk Abdulhak (32) halvannet døgn seinere, hadde han allerede forlatt Storbritannia og kommet seg til hjemlandet Jemen.

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE!

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer