I SKJUL: Drapsettersøkte Farouk Abdulhak lever i skjul i Jemen. Den danske mellommannen som har arrangert det kommende møtet mellom Abdulhak og lederen for Martine-stiftelsen, forteller nå om 32-åringens liv på rømmen. Foto: Privat
I SKJUL: Drapsettersøkte Farouk Abdulhak lever i skjul i Jemen. Den danske mellommannen som har arrangert det kommende møtet mellom Abdulhak og lederen for Martine-stiftelsen, forteller nå om 32-åringens liv på rømmen. Foto: PrivatVis mer

Martine-saken

- Han var veldig forelsket i Martine

Nettet snører seg rundt etterlyste Farouk Abdulhak (32) - elleve år etter drapet på Martine Vik Magnussen (23). Nå forteller danske Lars Madsen om møtet med milliardærsønnen.

ASKER (Dagbladet): I dag er det elleve år siden Asker-jenta og studenten Martine Vik Magnussen (23) ble brutalt voldtatt og drept etter et nattklubbesøk i London.

Da hun ble funnet drept i kjelleren i boligkomplekset til milliardærsønnen Farouk Abdulhak (32) halvannet døgn seinere, hadde han allerede forlatt Storbritannia og kommet seg til hjemlandet Jemen.

Siden har han vært utenfor rekkevidde for britisk politi og for Martines familie, som ønsker å stille ham for retten. Denne uka har imidlertid familien fått oppløftende nyheter som gir dem tro på rettferdighet i Martine-saken.

Danske sentral

En av dem som har hatt en svært viktig rolle i kontakten opp mot Abdulhak og Houthi-militsen, som nå beskytter ham, er den danske sikkerhetsrådgiveren Lars Madsen.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet på PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag

3 MÅNEDER

HELGETILBUD*

0 kr

(0 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 0 kr for 3 måneder. 0 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris (249kr/3måneder) når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

UKE 55 kr for uke. 7,86 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

MÅNED

99 kr

(3,33 kr per dag)

KJØP MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

MÅNED 99 kr for måned. 3,33 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

6 MÅNEDER

449 kr

(2,49 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER 449 kr for 6 måneder. 2,49 kr per dag. Abonnementet løper til det sies opp.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når gratisperioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris.
  • * Fornyes til normalpris etter tilbudsperioden (249kr/3måneder).
  • Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.