- Han vil alltid være vår vakre gutt

Opposisjonsleder David Camerons sønn Ivan (6) døde plutselig.

I SORG: Den konservative opposisjonslederen David Cameron og kona Samantha opplevde alle foreldres verste mareritt, da sønnen Ivan (6) plutselig døde i går. Foto: REUTERS/SCANPIX
I SORG: Den konservative opposisjonslederen David Cameron og kona Samantha opplevde alle foreldres verste mareritt, da sønnen Ivan (6) plutselig døde i går. Foto: REUTERS/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Storbritannia er i sjokk og sorg etter at opposisjonslederen David Camerons seks år gamle sønn plutselig døde i går morges.

Ivan Cameron var den eldste av David Cameron og kona Samathas tre barn, og led sterkt av cerebral parese og epilepsi. Han skal ha dødd etter et epileptisk anfall.

Led myeGjennom sin stedfortreder William Hague sier Cameron at familien er «svært takknemlig» til dem som hjalp den sterkt handikappede gutten i det korte livet.

— Ivan led mye i sine få leveår. Men han brakte glede og kjærlighet til dem rundt seg. Som David selv sier: Han vil alltid være vår vakre gutt, sier Hague til BBC.

— Ivans seks år var ikke enkle. Foreldrene levde med vissheten om at han kunne dø ung, men det gjorde ikke tapet noe enklere å bære, sier han.

- Brakte gledeKonservative Camerons tragiske tap har ført til sorg og samhold på tvers av de politiske skillelinjene, og en rekke møter og begivenheter de nærmeste dagene har blitt avlyst.

Statsminister Gordon Brown, som selv mistet en datter som bare var 10 dager gammel i 2002, ledet en nasjonal kondolanse over tapet av den lille gutten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer