Han ville ta nærbilde av tigrene

Det var det siste han gjorde. Kona og barna var øyenvitner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Den 50 år gamle inderen ville ta et nærbilde av de to voksne Bengal-tigrene da han var på besøk i dyrehagen sammen med kona og to barn.

Det var det siste mannen gjorde i live. Med kona, ungene og et titalls andre besøkende i dyrehagen som skrekkslagne tilskuere, slo tigrene klørne i mannens venstre arm og rev den av.

- Dette er det mest makabre jeg har opplevd i de 11 årene jeg har arbeidet med villdyr, sier dyrevokter Narayan Mahanta til nyhetsbyrået AP.  Skrekkopplevelsen i Gauhati dyrepark i det nordøstlige India skjedde onsdag.

Dyreparken har strenge sikkerhetstiltak. 50-åringen brøt to barrierer. Det endte med døden.

Prøvde å stoppe fotografen

Først gikk han over en sikkerhetsmur rundt løvenes innhegning. Ifølge dyrevokteren hadde de andre tilskuerne ropt til mannen at han måtte stoppe.

Men han fortsatte. Vel over muren stakk han hånden med kameraet inn mellom gittereret. da var det gjort.

Ansatte i dyreparken kom til og fikk jagd tigrene med spyd. Da var det gått en halvtime. Mannen blødde kraftig, og han døde av blodtapet på et lokalt sykehus seinere på dagen.

 FOR SEINT:  Dyrevokterne har kommet til med et spyd for å jage tigrene som har tatt tak i mannens arm. Det var for seint. Han døde på sykehuset. Bilder er sladdet av Dagbladet.no. Foto: EPA/Scanpix.
FOR SEINT: Dyrevokterne har kommet til med et spyd for å jage tigrene som har tatt tak i mannens arm. Det var for seint. Han døde på sykehuset. Bilder er sladdet av Dagbladet.no. Foto: EPA/Scanpix. Vis mer
Han ville ta nærbilde av tigrene