Håndballjente fløy gjennom frontruta

Unnslapp uten alvorlige skader.

GJENNOM FRONTRUTA: En av jentene på Bossekop Ungdomslag fløy gjennom frontruta på bussen som var involvert i ulykken i Lavangsdalen fredag hvor 5 personer omkom.
Foto: Tom Benjaminsen / SCANPIX
GJENNOM FRONTRUTA: En av jentene på Bossekop Ungdomslag fløy gjennom frontruta på bussen som var involvert i ulykken i Lavangsdalen fredag hvor 5 personer omkom. Foto: Tom Benjaminsen / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

To personer fløy gjennom bussens frontrute i den dramatiske ulykka i Lavangsdalen utenfor Tromsø fredag ettermiddag, det var busssjåføren og en av passasjerene.

- Det var en av jentespillerne på mitt lag som fløy gjennom frontruta, forteller trener for Bossekop Ungdomslag Jenter 14, til Dagbladet

- Men det har gått relativt bra med henne forteller treneren til Dagbladet.

Berg forteller at ingen av av de unge håndballspillerne i bussen har fått alvorlige fysiske skader. To av de voksne har bruddskader i arm og i beinet, i tillegg er det flere som har kuttskader og andre smerter, forteller treneren.

- Pappa, vi har kræsja. Jeg var ikke selv i bussen da ulykken skjedde, det var dattera mi som ringte meg et minutt etter ulykken, da jeg tok telefonen sa hun:

- Pappa, vi har kræsja. - Du tøyser, sa jeg - Nei, vi har kræsja.

Da hørte jeg folk som skrek rundt henne, og ba henne om å gi røret til en av de voksne som bekreftet at det hadde gått helt galt, men at ingen av alvorlig skadet inne i bussen.

Skjedde jentelaget ifjor også Jentelaget som Rune Berg trener var også for et års tid siden vitner til en dødsulykke på den samme strekningen - på vei til samme turnering som de nå skulle delta i. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer