Handelskrigen som får verden til å skjelve

Børsene skjelver og Donald Trump er på krigsstien. Hvor kan handelskrigen mellom USA og Kina ende?

I KONFLIKT: To av verdens desidert mektigste menn, Donald Trump og Xi Jinping, står midt i en opphetet handelskonflikt. Markedene og ekspertene er urolige for hvor det kan ende. Foto: AFP / NTB Scanpix
I KONFLIKT: To av verdens desidert mektigste menn, Donald Trump og Xi Jinping, står midt i en opphetet handelskonflikt. Markedene og ekspertene er urolige for hvor det kan ende. Foto: AFP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Dagbladet): Det startet med at USAs president innført ekstratoll på stål og aluminium, før Kina mandag slengte i bordet med toll på flere amerikanske varer som frukt og svinekjøtt.

Så eskalerte det voldsomt i løpet av i går. Først annonserte USA og Donald Trump toll på over 1000 kinesiske varer til en verdi på 50 milliarder dollar. Kina svarte med nøyaktig samme mynt.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer