Handlingsplanen fra Buenos Aires

Klimaforhandlingene i Buenos Aires 2. - 13. nov. 1998

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Silje Schei Tveitdal (24), leder i Natur og Ungdom, kommenterer Klima- forhandlingene i Dagbladet :på nettet. Hver dag vil hun sende hjem kommentarer og inntrykk fra Buenos Aires til Dagbladets lesere.

Silje Schei Tveitdal, f.1974, kommer fra Froland og tok artium ved Arendal Gymnas i 1993. Hun har fulgt de internasjonale klimaforhandlingene siden 1994. Tveitdal ble valgt til nestleder i Natur og Ungdom i 1994, og har ledet organisasjonen siden 1997. Tveitdal har grunnfag samfunnsgeografi og studerer for tiden sosialøkonomi ved Universitet i Oslo.

Av SILJE SCHEI TVEITDAL

BUENOS AIRES (Dagbladet :på nettet) Til tross for to ukers intense forhandlinger, de siste dagene natt og dag, har man ikke klart å bli enig om annet enn en tidsplan for det videre arbeidet. Handlingsplanen inneholder kun en oversikt over prosessen fram mot de avgjørelser som skal tas på den sjette klimakonferansen i år 2000.

Det er ikke vedtatt noen regler for bruk av kvotehandel eller felles gjennomføring med u-land. Regjeringen må gi et klart signal til norske bedrifter om at de nå må satse på reduksjon av utslippene i Norge – ikke vente med tiltak til et regelverk for de fleksible virkemidlene er klart.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer