- Hanen eide 67 kilo kokain

Forsvarsadvokaten mener politiet tok feil mann.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I Nicaragua sitter Francisco Armando Rivera fengslet og tiltalt for besittelse av 67,3 kilogram kokain. Narkotikaen ble funnet lørdag i et bur som også inneholdt en pistol, en kamphane og to høner. Buret sto på parkeringsplassen til et hanekampsted kontrollert av Rivera, skriver Associated Press.

Hanefar følte seg sikkert ganske tøff med damer, dop og skytevåpen i buret, men det spørs om han setter stor pris på at eierens advokat nå vil gi ham - altså hanen - skylda for å eie de ulovlige varene.

- Stoffet tilhørte en hane og to høner, og loven er veldig klar på at den som er i besittelse av narkotika er den som skal straffes, sier advokaten Manuel Urbina.

Aktoratet avslår naturlig nok forsvaret som absurd og uforskammet. Forsvaret krever nå en nærmere etterforskning av hønsene. Justisminister Julio Centeno karakteriserer forsvarets sak som en syk spøk.

- Jeg vil ikke kommentere ytterligere, ettersom vi alle er klar over at mennesker er de eneste som kan eie ting, hevder ministeren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer