Hani erkjenner Nokas-deltakelse

Har avgitt kort forklaring i kveld.

MELDTE SEG: Jusuf Hani (28) har vært på rømmen i over fem år etter Nokas-ranet i 2004. Rett før midnatt mandag melte han seg for Stavanger-politiet. Foto: Politiet/Scanpix
MELDTE SEG: Jusuf Hani (28) har vært på rømmen i over fem år etter Nokas-ranet i 2004. Rett før midnatt mandag melte han seg for Stavanger-politiet. Foto: Politiet/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no/NTB):Under et kort avhør tirsdag kveld rakk Josuf Hani å erkjenne deltakelse i Nokas-ranet.

Det opplyser politiinspektør Ernst K. Rossebø.

- Hani har gitt en forklaring, en grov skisse over hendelsesforløpet. Han har forklart seg inn i en rolle i ranet. Men han har ennå ikke tatt stilling til straffskyld i forhold til siktelsen, sier Rossebø til Stavanger Aftenblad.

Hani (28) har vært etterlyst av politiet i fem år, siktet for medvirkning til grovt ran med døden til følge. Han kom til Stavanger lufthavn fra Skopje i Makedonia like før midnatt mandag kveld, sammen med en sambandsmann fra politiet som er stasjonert i regionen etter å ha meldt seg selv.

Storberget fornøyd Justisminister Knut Storberget (Ap) er glad for at siste brikke ser ut til å være på plass i NOKAS-saken. — Det er viktig å få sannheten fram, sier han.

— Det er all grunn til å være glad for at man trolig nå har fylt et tomrom i saken. Ikke minst fordi dette er en svært alvorlig straffesak, sier Storberget til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer