Hanna forsvant i veggen

INDERØY (Dagbladet): Hanna (1 1/2 år) lekte sisten i avgangshallen på Gardermoen, da hun falt halvannen etasje ned i et hulrom i veggen. Der lå hun hjelpeløs til brannvesenet reddet henne ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi fryktet det verste, men det gikk utrolig nok bra med Hanna. Hun må ha hatt englevakt som kom fra den dramatiske hendelsen med bare noen skrammer, sier foreldrene Kirsten og Runar Nilsen. De er hjemme på Inderøy i Nord-Trøndelag. Hanna viser oss dokka hun fikk senket ned, mens hun lå inne i veggen.

- Det var fint å ha noe å trøste seg med. Hanna elsker den dokka. Hun har den alltid med seg i senga når hun sover, forteller mor Kirsten.

Hanna lekte sisten med noen andre barn i avgangshallen da hun forsvant inn i hulrommet hvor skyvedørene går inn når de åpnes. Hun falt halvannen etasje ned, og ble liggende på noen rør midt inne i veggen.

- Det var en forferdelig opplevelse å høre Hanna ligge og gråte langt der inne i veggen, uten å kunne gjøre noe som helst, sier foreldrene.

Kirsten er sykepleier og vet hvor farlig et slikt fall kan være. Hun tenkte på om ryggen kunne være brukket eller om Hanna hadde fått blødninger. - Jeg var fryktelig redd.

Brannvesenet brøt opp noe av panelet og reddet jenta ut av veggen etter cirka ti minutter. - Hanna er kanskje litt mer skvetten nå, men sover godt om natta og ser ut til å ha kommet seg bra, sier foreldrene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer