Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Hanne Bjurstrøm blir arbeidsminister

Jurist Hanne Bjurstrøm (Ap) blir ny arbeidsminister, og Rigmor Aaserud (Ap) blir fornyings- og administrasjonsminister.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Når statsminister Jens Stoltenberg (Ap) presenterer sin nye regjering på Slottsplassen, er Bjurstrøm og Aaserud to av jokerne, skriver Dagsavisen.

Regjeringsskiftene blir etter alt å dømme presentert tirsdag formiddag.

En rekke navn er blitt trukket fram i spekulasjoner og lekkasjer de siste dagene, men Bjurstrøm og Aaserud har så langt ikke vært i bildet.

Hanne Bjurstrøm er i dag spesialrådgiver i Miljøverndepartementet og Norges forhandlingsleder i de internasjonale klimaforhandlingene.

RIGMOR AASERUD: Aaserud(bak) er Stoltenbergs joker når han presenterer sin nye regjering, ifølge Dagsavisen. Foto: Heiko Junge / SCANPIX
RIGMOR AASERUD: Aaserud(bak) er Stoltenbergs joker når han presenterer sin nye regjering, ifølge Dagsavisen. Foto: Heiko Junge / SCANPIX Vis mer

Aaserud representerer Oppland på Stortinget, hun har vært statssekretær i Helsedepartementet fra 2005 og er tidligere ordfører i Gran.

(NTB)

ARBEIDSMINISTER: Hanne Bjurstrøm (Ap). Foto: Miljøverndepartementet
ARBEIDSMINISTER: Hanne Bjurstrøm (Ap). Foto: Miljøverndepartementet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling