Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hannes (1 1/2) i bestemors hender

Gjenforent i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I går kunne du lese om den lille svenske gutten som ble reddet fra dødsbølgene, og gjenkjent på internett.

20 måneder gamle Hannes Bergström ble reddet fra vannmassene og fraktet til Phuket International Hospital av et annet turistpar. Redningsmannskapene fant etterhvert ut at gutten forstod svensk og andre nordiske språk.

Men da bildet av den unge gutten ble lagt ut på nettutgaven til Phuket Gazette, fikk avisa telefon knapt et par timer seinere fra guttens slektninger i Finland.

Gjenforent i dag

I ettermiddag ble Hannes gjenforent med sin bestemor, som også overlevde dødsbølgene. Hans onkel, Tim Kärkkäinen, reiste fra Pattaya til Phukes for å ta ansvaret for den lille gutten.

- Hannes far, Marko Bergström, og bestefaren Asko, ligger innlagt på sykehus og er på bedringens vei. Men det er fortsatt ingen spor etter guttens mor, Susanne, sier onkelen til Phuket Gazette.

GJENFORENT: I ettermiddag fikk Hannes (1 1/2) endelig treffe bestemor og onkel etter å ha vært forsvunnet i to døgn. Foto: Phuket Gazette
GJENFORENT: I ettermiddag fikk Hannes (1 1/2) endelig treffe bestemor og onkel etter å ha vært forsvunnet i to døgn. Foto: Phuket Gazette Vis mer
FUNNET VIA NETT: Dette bildet ble oppdaget av slektninger i Finland. Hannes mor er fortsatt savnet, men faren, bestemoren og bestefaren overlevde dødsbølgene.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media