Hanstveit :på nettet

MARBELLA (Dagbladet :på nettet): Tresteg-hopperen Ketill Hanstveit (25) lader opp til friidretts-VM i idylliske Marbella i Sør-Spania. Men mellom treningsøktene blir det også tid avslapping ved svømmebassenget - hvor han i dag møtte han Dagbladet :på nettets lesere.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det blir jo litt tid til ferie også, smiler den sympatiske bergenseren som har vært i Marbella siden 10. august. Sammen med Hanne Haugland, Håkon Särnblom, trener og fysioterapeut bor Ketill i den norske feriekolonien Elviria del Sol. Alle bor de i hus nummer ti - som eies av faren til Steinar Hoen.

Bra oppladning

Ketill er tilfreds med oppladningen til årets VM i Sevilla, og håper å komme inn som nummer seks.

- Jeg er nummer seks i verden i tresteg og målet er å havne på sjetteplass. Da er jeg fornøyd, forteller 25-åringen. Som har Sandra Bullock som den store drømmekvinnen.

- Min drømmekvinne må gjerne ha litt av henne i seg, ler utøveren på spørsmål fra Lina: Hva er drømmekvinnen hans - og er han sammen med noen?

- Jeg skal flytte sammen med kjæresten når jeg kommer tilbake til Bergen.

Ikke rik

Ketill tjener ikke stort på friidrettssatsingen. Inntekten ligger på skarve 100 000 i året, men gjør han en god figur i VM, kan pengene komme. - I forhold til timene jeg har trent, er det ikke akkurat godt betalt, sier Ketill.

I dag svarte han Dagbladet :på nettets lesere. Les svarene!

PLASS I SOLA: Ketill Hanstveit er på plass i Spania. Her under dagens nettmøte.