Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hanvold hevder han er drapstruet

Visjon Norge-sjef Jan Hanvold skriver på sin Facebook-side at han har fått drapstrusler etter NRKs Brennpunkt-dokumentar om ham.

I FOKUS: Visjon Norge-sjef Jan Hanvold. Foto: Visjon Norge
I FOKUS: Visjon Norge-sjef Jan Hanvold. Foto: Visjon Norge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge avisa Dagen skriver Hanvold følgende:

«Når brennpunkt sprer direkte løgner og fremstiller meg og Visjon Norge, som mer eller mindre svindlere. Fyrer dette opp under, etter å skape et kollektiv hat. Dette gjelder ikke bare meg, men også vår trofaste og lojale stab på 60 stykker, med familie. Sammen med Brennpunkt, er også avisen Dagen og Vårt Land de fremste i hetsingen av meg. Slik at jeg nå har fått konkrete drapstrusler imot meg ...»

Brennpunkt-dokumentaren «Pengepredikanten» ble sendt på NRK første gang tirsdag og viser hvordan Hanvold har samlet inn én milliard kroner de siste 15 årene, for det meste fra minstepensjonister og uføretrygdede.

Samtidig har Hanvold bygd opp et privat eiendomsimperium.

Hanvold vil ikke kommentere drapstruslene verken overfor Dagen eller NRK.

Redaktøren i NRK Brennpunkt, Odd Isungset, sier det er veldig trist dersom Hanvold har mottatt drapstrusler

- Vi tar naturligvis avstand fra mennesker som måtte rette drapstrusler mot folk etter våre programmer, sier Isungset. Han oppfordrer Hanvold til å anmelde truslene.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!