- Håper norsk reder aldri slipper ut av fengselet

Yasna (24) mistet sønnen og moren i bilulykken i Chile.

I SORG: - Han kjørte med alkohol i kroppen og drepte to uskyldige personer, en av dem min sønn på seks år som hadde et helt liv foran seg, sa Yasna del Carmen Rios Chávez.
I SORG: - Han kjørte med alkohol i kroppen og drepte to uskyldige personer, en av dem min sønn på seks år som hadde et helt liv foran seg, sa Yasna del Carmen Rios Chávez.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| BRUSSEL (Dagbladet): Foran alteret i kirka i Frutillar Alto, sør i Chile, lå i går 53 år gamle Verónica Chávez Rivbera og hennes seks år gamle barnebarn, Ángel Geovanni Contreras Ríos, på likstrå i sine kister.


Slekt og venner møtte opp og tok farvel med dem før begravelsen torsdag.

Overlevde
Dit kom også 24 år gamle Yasna del Carmen Ríos Chávez rett fra sjukehuset. Hun overlevde den fryktelige kollisjonen sist søndag.

- Jeg kjenner meg veldig trist, jeg kommer rett ut av sjukehuset, hele kroppen verker og jeg kjenner meg dårlig. Jeg har nettopp fått vite at "Angelito" er død. Det er to fryktelige slag. Jeg visste om mamma og jeg hadde fått tid til å ta det inn over meg.

Men jeg hadde aldri tenkt at denne fyren også drepte Ángel, uttalte hun til avisa El Llanquihue.

Bevistløs

Yasna husker ikke mye av ulykka på veien nær Frutillar.

- Jeg husker ingenting, for jeg var uten bevissthet, sier hun.

Nå ber hun retten yte rettferdighet.

- Han tok alt ifra meg. Nå er jeg aleine. Jeg ønsker at han blir sittende i fengsel og at de aldri slipper ham ut, sier hun om den norske rederen, som er siktet for å ha kjørt i påvirket tilstand.

- Han kjørte med alkohol i kroppen og drepte to uskyldige personer, en av dem min sønn på seks år som hadde et helt liv foran seg. Hvis de slipper ham ut i frihet aner vi ikke hva han kan finne på seinere, uttaler hun til avisa El Llanquihue.

Dekker kostnader
Ansatte i selskapet til den fengslede norske skipsrederen har besøkt ham i fengselet.

Han ba dem sørge for å betale ofrenes regninger fra sjukehuset og kostnadene ved begravelsen, sier de til avisa.

Den fengslede nordmannens advokat vil forsøke å komme til en økonomisk avtale med ofrenes pårørende.


MISTET SØNN OG MOR: 24 år gamle Yasna del Carmen Ríos Chávez mistet sin sønn og sin mor da bilen deres kolliderte med en norsk skipsreder som kjørte i beruset tilstand.
MISTET SØNN OG MOR: 24 år gamle Yasna del Carmen Ríos Chávez mistet sin sønn og sin mor da bilen deres kolliderte med en norsk skipsreder som kjørte i beruset tilstand. Vis mer