Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Håper på fusjon til høsten

Telenor håper forhandlingene med svenskene kommer så langt at Stortinget og den svenske Riksdagen kan behandle saken til våren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dersom begge nasjonalforsamlingene sier ja, vil fusjonen være en realitet til høsten. Mye tyder på at de to teleselskapene ikke nødvendigvis har så lang vei å gå. Telenor-sjef Tormod Hermansen har bekreftet at selskapene hadde et utkast til en intensjonsavtale klar da regjeringen satte en stopper for planene.

- Men det er altså to snubletråder her, og det er den norske og svenske regjeringen, sier pressetalsmann Dag Melgaard i Telenor til Dagbladet.

I går hadde statsminister Kjell Magne Bondevik et møte med sin svenske kollega Göran Persson, der de drøftet samarbeidet mellom Telenor og Telia. Sveriges statsminister var klar i sin tale. - Det føles riktig og bra om samfunnseide selskap kan samarbeide over landegrensene, sa Persson under toppmøtet i Riga. Samtidig hadde samferdselsminister Odd Einar Dørum et møte i Stockholm med den svenske næringsministeren Anders Sundström for å diskutere saken.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!