Håper på hjelp fra vitner etter ran

Ingen pågrepet etter bankranet i Kongsvinger i går.

VÆPNA JAKT: Store politistyrker jakter på en bevæpnet raner etter at DnB Nor-filialen i  Gågata i  Kongsvinger ble ranet i går. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
VÆPNA JAKT: Store politistyrker jakter på en bevæpnet raner etter at DnB Nor-filialen i Gågata i Kongsvinger ble ranet i går. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Politiet i Kongsvinger håper vitneavhør skal bringe dem et skritt nærmere gjerningsmannen som fredag ranet en bank i byen.

- Foreløpig er ingen pågrepet i saken, sier politiadvokat Ellen Øien i Hedmark politidistrikt til NTB lørdag ettermiddag.

Politiet har fått inn mange tips fra publikum etter ranet, og Øien oppfordrer de som har sett noe, og ennå ikke meldt fra, om å ta kontakt med politiet.

Det var fredag morgen at DNB NORs filial i Gågata i Kongsvinger ble ranet av en bevæpnet mann. Politiet satt fredag inn store ressurser, et helikopter og hunder i letingen etter mannen, uten resultat.

- Vi har også i dag avhørt en rekke vitner, og håper jo at dette skal bringe oss nærmere en løsning av saken, sier Øien.

Blant vitnene som ble avhørt er bankfunksjonæren mannen tilranet seg pengene fra. Hun har forklart at mannen hadde en pistol eller pistollignende gjenstand. Han var iført finlandshette og hettegenser og var mellom 1,70 eller 1,75 centimeter høy.

- Vi har sikret oss overvåkingsbilder fra banken, og slike bilder er alltid til god hjelp, sier Øien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer