Tilleggspremie: Og få dra på eksklusiv tur til Cannes er ikke første- eller andrepremien i ukas Eurojackpot. Det er tilleggspremien. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
Tilleggspremie: Og få dra på eksklusiv tur til Cannes er ikke første- eller andrepremien i ukas Eurojackpot. Det er tilleggspremien. Foto: Frank Karlsen / DagbladetVis mer

Håper på norsk vinner av 335 millioner

Og trøstepremien er vandring på rød løper i Cannes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I morgen kan du vinne den større lotteripremien i Norges historie. Om du er heldig kan du vinne svimlende 335 millioner kroner i Eurojackpot.

I tillegg har Eurojackpot i Norge har en egen norsk pott, som gjør at en norsk andreplass-vinner vil sitte igjen med mer enn de 13 andre landene som er med i Eurojackpot. Denne uka ligger potten på seks millioner kroner.

Dette er en stor økning på premien fra forrige uke, som var 290 millioner kroner. Det var også ny norsk rekord.

For hver uke som går, uten at noen får de fem hovedtallene og to stjernetallene som er nødvendige for å vinne, øker premien med over 40 millioner kroner.

Norsk vinner Vinnersannsynligheten er ikke så stor, men i forrige uke greide en nordmann nesten å vinne toppremien. Han var ett stjernetall unna, og måtte ta til takke med andreplassen på «bare» 14 millioner kroner.

Eurojackpot er underholdning, og ikke en investering, og siste frist for å spille er fredag.

Rød løper og champagne Når vi vet at ingen av de 14 Eurojackpot-landene har hatt fem tall og to stjernetall riktig de siste 10 ukene, ser man at muligheten for å vinne førstepremien ikke er veldig høy.

Du har derimot mulighet til å vinne en tilleggspremie om du deltar i det gratis tilleggsspillet. Denne uka er premien en tur til filmfestivalen i Cannes for to personer.