Håper på rask oppklaring

STAVANGER (Dagbladet): Foreldrene til Tina Jørgensen er styrket i troen på at politiet skal finne ut hvem som drepte datteren. De fikk nytt håp i går, da politiet fant åstedet for drapet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Vi tror at vi skal få en oppklaring. Nå kan vi også håpe at den kommer snart, sier Morten Rasmussen. Han er samboer med Tinas mor, Torunn. Hele familien er lettet over at etterforskningen nå gjør store framskritt.

- Vi ser positivt på at politiet jobber så intenst med saken. Det virker som om de gjør et godt stykke arbeid, sier Morten Rasmussen.

Visshet

Midt på dagen i går fikk Tinas mor, Torunn Austdal, vite at det er utvikling i politiets jakt på hennes datters drapsmann. Meldingen gikk ut på at et område rundt Bybrua skulle finkjemmes etter spor.

Etterforskerne hadde da opplysninger som pekte i retning av at Tina var drept under Bybrua, bare 200 meter unna sin leilighet.

Døgnet rundt

Funnet betyr at de etterlatte har fått mer visshet om hva som skjedde med Tina. Men enda viktigere er at det øker håpet om at man skal få klarhet i hvorfor hun måtte dø. Og hvem som er den skyldige.

Også Tinas far, Oddvar Jørgensen, ser med optimisme på at politiet er kommet et viktig skritt videre. Seint i går kveld besøkte han selv stedet politiet nå holder under oppsikt døgnet rundt, til kriminalteknikerne er ferdige med å lete etter spor.

Alle håper nå at politiet skal finne ut hvem det var Tina møtte på vei hjem til Grasholmen. Var det sjåføren av en piratdrosje? Eller en hun møtte til fots? Familien håper politiet kan gi dem svarene så snart som mulig.

- Jo lengre tid det tar før saken er oppklart, jo mer langvarig blir vår smerte, sier Morten Rasmussen.