- Håpet om å finne tolvåring svinner sakte

Men politiet har ingen planer om å gi opp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet har ingen planer om å gi opp, selv om sjansene for å finne den savnede tolvåringen Henrik Korstvedt minker.

Lørdag fortsetter søket etter gutten som forsvant ved ferjekaia i Mortavika i Rennesøy kommune med leting i strandsonen, søk fra båter og undervannssøk med miniubåt.

- Vi fortsetter lørdag, og vil etter hvert vurdere hva vi skal foreta oss søndag. Hvor lenge vi vil fortsette å lete vil vi ikke si noe eksakt om, men tida går og håpet om å finne gutten svinner sakte, sier operasjonsleder Tormod Rostøl i Rogaland politidistrikt til NTB.

Guttens 46 år gamle far, Harald Korstvedt, ble funnet omkommet 2. juledag.

Tidligere på dagen hadde han og sønnen dratt ut for å fiske fra kaia. Tolvåringen ble meldt savnet da faren ble funnet druknet.

Politiet opplyser at de har begynt å utelukke muligheten for å finne gutten på land, og vil derfor først og fremst lete i strandsonen og i sjøen.

Det er fortsatt frivillige med i letingen.

Lørdag vil det bli flagget på halv stang fra alle offentlige bygninger i Rennesøy kommune for å markere tragedien, melder NRK.

LETER I STRANDSONEN: Både frivillige og politiet søker fremdeles etter den savnede 12-åringen. Leteaksjonen konsentreres nå om strandområdet og sjøen. Foto: SCANPIX
LETER I STRANDSONEN: Både frivillige og politiet søker fremdeles etter den savnede 12-åringen. Leteaksjonen konsentreres nå om strandområdet og sjøen. Foto: SCANPIX Vis mer

(NTB)