Håpet om overlevende svinner

Antall dødsofre i Bombay har passert 853 - vil trolig stige til 1000 .

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Dette tallet gjelder for delstaten Maharashtra i Vest-India, og over 400 av dem har omkommet i de store vannmassene i byen Bombay. Mens kraner benyttes til å løfte bort materiale og grener, bruker bistandsarbeidere spader for å lete etter overlevende, melder Associated Press. 

Stort redningsarbeid 

Soldater, redningsarbeidere og dykkere har lett etter overlevende siden monsunregn og jordskred rammet innbyggerne i Maharashtra tirsdag og onsdag, skriver CNN. Nå bærer de vekk dyrekadaver for å hindre sykdomsutbrudd. Lørdag kom store regnskyll atter igjen, men med mindre kraft enn tidligere denne uka.

100 funnet lørdag

I løpet av gårsdagen ble hele 100 omkomne funnet i Raigarh nær Bombay, og disse skal ha mistet livet som følge av enorme jordskred.

Innbyggerne i Bombay, de fleste arbeidere med en dagslønn på under to dollar, må holde ut i området og leve i frykten for nye monsunflommer.

- Vi har ikke noe annet valg enn å bli i området. Ved hver monsun kommer vi til å være bekymret for at åsen kommer ned over oss igjen, sier arbeideren og firebarnsfaren Ashras Pati til AP.

SYKDOM: En indisk kvinne bruker maske for å beskytte seg mot sykdom i et hardt rammet område i Bombay.