Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Har 3000 bilder av Mette-Marit

De to venninnene Tonje (11) og Marita (14) fra Nordreisa har 3000 bilder av kronprinsesse Mette-Marit. Men kronprinsen klipper de bort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går ettermiddag fikk de møte forbildet sitt i Tromsø. Tonje Bjørklund og Marita Steinsvik fikk fri fra skolen og reiste i fire timer for å se Mette-Marit i levende live, skriver Nordlys.

Like etter klokka halv fem i går ventet jentene nervøst utenfor hotellinngangen i Tromsø. Kronprinsparet fikk begge fem røde roser hver fra de to ungjentene.

Jentene ønsket paret velkommen til Tromsø og svarte høflig da kronprinsparet spurte hva de het.

- De var veldig fine begge to, sier jentene i kor.

Klipper bort Haakon

Tonje og Maritas store hobby er å samle på bilder av Mette-Marit og lille Marius. Tonje har omkring 1700 bilder, mens Marita har 1300. De klipper ut fra aviser og ukeblader.

Kronprins Haakon er de imidlertid ikke interessert i. Tronarvingen klippes bort og bildene gis til andre venninner som samler på Haakon-bilder, skriver avisa.

De mest eksklusive bildene i samlingen får jentene nok fra fotografen om ikke lenge. Mamma sto nemlig på sidelinja med kamera da jentene traff kronprinsparet.

IDOL: Kronprinsesse Mette-Marit er som en popstjerne for Tonje og Marita. Men bildene av kronprins Haakon gir de bort.
Hele Norges coronakart